foulars amb punts contemporànis

miércoles, 2 de junio de 2010

Ja hem celebrat la Diada de la puntaire






El diumenge varem celebrar la Diada a la Rambla amb 3.000 puntaires vingudes de tot Catalunya i també de Magalás (France). Va fer un dia esplèndid i
tot va anar molt bé. L'Associació Catalana de Puntaires obsequià a l'alcalde de la ciutat amb un quadre de l'escut de la Ciutat fet amb la tècnica de l'Arboç.
Nosaltres també com amfitriones varem donar a la ciutat el mosaic romà de les Termes ,datat al segle I abans de Crist, que havia fet jo, per augmentar el patrimoni de la ciutat.
Les autoritats vam quedar molt contentes dels obsequis ,al hora que ens van obsequiar amb una reproducció d'una llàntia d'oli trobada a la ciutat romana (baetulo) en les excavacions del "Clos de la Torre".
Feia goig veure la Rambla plena de puntaires des-de el carrer de Mar fins el carrer Torrebadal i també al altre banda de la via , al passeig marítim.
Varen venir venedors d'estris puntaires de tot Espanya i també de Bèlgica i Alemanya.
Les puntaires dels Centres Cívics lluïen orgulloses les seves corbates i fulards treballats amb punts contemporanis per l'ocasió.
L'exposició de puntes d'autor que portà l'Associació Catalana va ser tot un èxit de public.Tothom sortia meravellat de tots els treballs exposats.
El quadre de la Rambla que ja havíeu vist al bloc també va ser molt valorat i val a dir-ho quedava preciós.

Desprès de tota la feinada que implica fer la Diada, ara ja estem pensant que farem per celebrar la 25ena Trobada de Puntaires al Maig del 2.011, Què us sembla? El temps passa volant i aviat ens tornarem a veure.
Fins aviat!!!!