foulars amb punts contemporànis

miércoles, 15 de diciembre de 2010

Donació quadres a la Ciutat












Ahir dimarts dia 14 de Desembre i a les acaballes d'aquest any tan intens de la Capitalitat de la Cultura Catalana, l'Associació de Puntaires Montserrat Niubó va fer donació de dos quadres treballat a punta de coixí fets amb motiu de la Diada de la Puntaire.
El quadre de l'Escut de Badalona, en que l'ACP va obsequiat a l'alcalde de Badalona per ser seu de la 23ena Diada Nacional de la Puntaire, treballat amb la tècnica de l'Arboç.
El Mosaic romà de les Termes de la Ciutat, treballat amb coixí llarg i rodó i amb diferents textures i colors.
A les 12,30 hores ens varem reunir un grup de puntaires i simpatitzant a la Sala de Plens amb l'alcalde Sr. Jordi Serra i el regidor de Cultura Sr. Mateu Chalmeta.
Després d'unes paraules de la presidenta de l'Associació : Sra. Caterina Castellà, en que va explicar el motiu de la donació, les tècniques emprades als quadres i el ressò que té Badalona en el mon puntaire, no sol per ser la pionera, sinó també pels diversos premis obtinguts en els darrers Concursos Internacionals de Punta Contemporània, l'alcalde va donar les gracies per tota la feina que l'Entitat fa a Badalona, i esperem que l'any vinent que cel·lebrarem la 25 ena Trobada a la Rambla de la ciutat, sigui una festa de gran ressò en el mon puntaire.
Tot va anar molt bé, en un ambient familiar, distés i molt contents les autoritats. Es va decidir que el quadre de l'escut es quedava a Alcaldia i el mosaic aniria al Museu, formant part del patrimoni cultural de la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario