foulars amb punts contemporànis

domingo, 12 de diciembre de 2010

Premi Concurs 2.010

Concurs Internacional de Puntes Contemporànies

7è CONCURS INTERNACIONAL DE PUNTES CONTEMPORÀNIES

Tal i com estava programat el dia 25 de novembre vam inaugurar l’exposició de les 22 puntes de autor que optaven a premi, dins del Concurs Internacional de Puntes Contemporànies “Paisatges”, convocat per l’ACP el passat mes de Gener i publicat al Butlletí nº 77.

Durant el matí del dia 25, i de forma individualitzada, van passar els membres del Jurat, composat aquest any per les següents personalitats:
Sr. Ramón Fontdevila -Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicioal Catalana-; Sra. Neus Ribas –Directora del Museu de les Puntes d’Arenys de Mar-; Sra. Gemma Amat –Directora de l’Escola Massana-; Sra. Mª Angels Parés –Professora de l’Escola de la Dona; Sra. Marta Almirall, -Cap de Festes i Tradicions de l’ICUB-; Sra. Pilar Bregante, -Sòcia honorífica de l’ACP-; Sra. Nuria Martínez, - Directora de l'Escola Randes-; Sra. María Paretas, -Presidenta de l’Ass. De Puntaires de les Comarques de Girona-; Sr. Josep Doménech, -Pintor-
Per l’ACP: Rosa Mª Provencio –Secretària- i els vocals de la Junta: Pilar Garcés, Carme Gorgues, Victoria Jarque, Rosa Casajuana.

A les 18,30 hores es va fer públic el següent veredicte:

Cinc tercers premis, dotats amb 500 Euros, per cadascuna de les obres:
705 – Barques descansant a la sorra, de Caterina Castellá Sarriera
714 – Primeres neus, de Trinidad Pellicer Ferrer
723 – Barcelona ahir i avui, de Rosa Mª Boj Boj i Dolors Bosch Sáenz
729 – Natura, de Nati Noguera Pícola
730 – Anem a escampar la Boira, de Grup a l’agulla de l’escola de Puntaires de Barcelona

Segon Premi, dotat amb 1.500 Euros:
722 – Tempesta, de Dolors Bosch Sáenz i Rosa Mª Boj Boj

Primer premi dotat amb 2.500 euros:
Desert

El Jurat ha considerat donar menció a les obres:
706, Tecnonatura de Mª Francesca Morales Simó, 715, Pantá, d’Angela Regada Bosch, 720 Paisatge fantástic, d’Anna Mª Rubió Pallé i disseny de Cris Perelló, 727, A cop de’ull, d’Anna Mª March Berenguer i Mercé Ortínez Solsona, 728, Il paesagio dei sogni, de Paola Scipi i Gisella Gabrielli, 732, El nostre paisatge,de Pilar Chinestra, Antonia Bou, Rosa Ferrándiz i Pilar Ortiz Samper, 726, Paisatge urbà, de Mª Teresa Arribas, 718, Passarel.la, de Mª Antonia Borrás, Carme Domènech i Montserrat Estrada, 703, Latronico, de Felicetta Gesualdi



L'exposició romandrá oberta al public fins al 12 de desembre.

Lloc: Sala d’Exposicions del centre Civic “Pati Llimona” de l’Ajuntament de Barcelona. C/Regomir, 3.

No hay comentarios:

Publicar un comentario